Hvordan få flere lesere ?

Design 

Viss du vil få flere lesere, må du ha et ryddig og fint design. Det er utrolig forvirrende og irriterende viss du har mangen farger og mønster på bloggen. Det er penest med et lyst, stort design som er enkelt og finne fram i. 

 

Facebook 

Har du facebook, kan du bli medlem av grupper som f.eks: Trenger du trafikk på bloggen, få flere blogglesere, få flere lesere til din blogg. Hver gang du da har skrevet et innlegg på bloggen din, kan du dele det der. Du kan også dele det andre plasser. 

 

 

Kommenter tilbake

For at folk skal kommentere bloggen din, må du kommentere tilbake. Du kan også finne forskjellige blogger og kommentere, så kommenterer kanskje de også tilbake!  

 

Venner

Viss du har venner på bloggen, ser de innleggene dine under feed. Der lagres de av seg selv rett etter du har publisert det på bloggen. 

 

Oppdater bloggen ofte

Viss du blogger ofte, er det flere og flere som besøker bloggen din dagelig. Da får du også flere faste lesere. 

 

Bilder 

Du må ha store fine bilder som er klare, helst tatt med ett kamera og ikke en iPhone eller mobil. Last det opp i 800px eller 900px, spørs etter hvor stort designet ditt er. Viss du nesten bare har tekst i hvert innlegg er det ofte vanskeligere og lese. Du må også variere motivet i bildene, og ikke bare ha bilder av ansiktet ditt eller lignende, bruk fantasien og finn noe nytt og spennende. 


Skrivefeil

Ikke skriv feil. Det er ganske Irriterende og lese en blogg med mangen skrivefeil. Viss du ikke har så god rettskriving, forhåndsvis innlegget ditt og les nøye gjennom og let etter skrivefeil før du publiserer. Jeg skal også bli bedre til dette... 

 

Variasjon 

Du kan ikke bare blogge om hverdagen din, greitt noen dager i uken, men ikke hver dag. Det er ikke så gøy og lese: Idag var jeg på skolen. Det var ikke kjekt, men greidde meg helt fint. I morgen skal jeg også på skolen, men så blir det helg. Varier med, videoer, outfit, konkuransser, tips, sminke og andre interesanne ting. 

 

Håper du tar i bruk disse tipsene! 

 

♥ Hva syns du ?

 


 

Dagens frokost

Hei kjære deg!

Nå har Linda dratt hjem til seg, men før hun gikk hadde vi god frokost. Ingen av oss var sultne, bare litt småsultne så vi fant masse frukt. Vet ikke hva alt heter, men det meste smakte godt. 

Nam ♥

 

♥ Så det godt ut ?

 

 

Les mer i arkivet » April 2013 » Mars 2013 » Februar 2013
hits