Juletrefest

Hei kjære lesere ♥ 

I kveld var jeg på juletrefest med Theoline og Synne. Vi spiste grøt, hadde noen leker og fikk besøk av nissen. 

Theoline og Synne ♥

Theoline og Ranja (meg) ♥

Thea og Julie ♥

Vi gikk rundt juletreet og sang. 

Barna hadde leker. 

Stolleken. 

Og nissen kom. 

 

♥ Har du juletrefest der du bor ?

Julegaver

Kamerastativ Tante Synnøve m/fam  //  Bok, boks Nissen  //  1.20 seng Mamma, pappa, bestemor, mormor og morfar

TheBodyShop Marita  //  Chit Chat Brage  // T-sjorte, varmespray, aniktsmaske, lipsyl, såpe Onkel Rune m/fam, Vilde, Merete, Theoline, Maia  //  Wonderstruck Taylor Swift Tante Venke m/fam

Kopp, neglelakk, drops, fliseklemmer, hårpynt, armband, lipgloss, mascara Maia, Kristin  //  Neglesett Merete  //  Steinhjerte Tonje  //  Rammer, tyggi, øredobber Sandra og Frida

Klokke Tante Hanne Brit m/fam  //  Skål Nissen  //  Smått& godt Mia  //  Såpe, parfyme Anette

 

TAKK, ble fornøyd med alt jeg fikk. 

♥ Hva fikk du ?

HO HO FUCKING HO

God jul ♥♥

Jeg kan desverre ikke legge ut noen bilder i dag, har ikke med med pc-en min her vi feirer jul. Er hos mormor og morfar nå, vi skal sove her men vi reiser hjemm i morgen trur jeg. Men det er jo MANGEN andre blogger som blogger om julen nå, ganske irriterende syns jeg. Haha, hele facebook og blogg.no blir jo spamma med GOD JUL

For dere som lurer på overskriften: Skulle bare prøve og få litt opmerksomhet på bloggen, isteden for god jul liksom, hahha. Det er og en sang som er veldig "fengende", sangen heter ho ho fucking ho.

Har noen bilder fra julen 2012 på en gruppe på facebook, fant INGEN andre brukelige bilder enn dette. Jeg vil heller ikke bruke tid på og legge noen bilder inn på en data som ikke er min på julaften, derfor ble det dette bildet. 

 

 

♥ Hvordan var/er din jul ? 

Santa Claus is coming to town

Hallo!

Nå har jeg tenkt og ordne meg litt til jul. Jeg skal ta hårkur, ansiktsmaske og noe som fjerner hudmakk eller noe. I mens skal jeg ta på "jule-neglelakk" og se supernatural, det har jeg ikke sitt på 2 måneder nå.

Supernatural

Gleder meg til jul nå. Håper jeg får julestemning for nå skal ned og pynte juletreet, før jeg begynner med behandlingen eller hva jeg skal kalle det. 

// hårkur // anisktsmakse // hudmakk fjerner //

Denne neglelakken har jeg tenkt og ta på, var den ikke kul ?


♥ Skal du ordne deg til jul ? 


RED ROOM

Hei du !

Idag fikk jeg julegaven min av mamma, pappa, mormor, morfar og bestemor. Det var en 1.20 seng, noe som jeg visste fra før derfor gjorde det ikke noe om jeg fikk den nå, haha. Uansett måtte jeg fått den idag eller i morgen for på jul skal vi til mormor og morfar, og da kan jeg ikke ta med meg en seng + at jeg vil sove i den før jul. DEILIG å ha den senga isteden for en liten enkelseng som jeg hadde før, kan liksom sove i alle mulige vinkler nå haha. 

This is my bed now. 

 

Siden jeg først var i gang med og rydde rommet når jeg satt inn sengen, pyntet jeg litt til jul også. 

Gaver fra venninner.Siden det er jul, må jeg ha røde klær på klestativet mitt, mehe.

 

 

♥ Har du 1.20 seng ?

♥ Har du pyntet til jul på rommet ditt ?

Les mer i arkivet » April 2013 » Mars 2013 » Februar 2013
hits