DIY: Skinnjakke

Hei kjære lesere! 

Nå har det vært veldig dårlig med blogging i det siste. Beklager det, men har holdt på med en skoleoppgave hele uken. 
For noen dagen siden fant jeg en skinnvest som skulle kastes. Jeg har jo aldri syns denne jakken var fin, men jeg tenkte at jeg kunne lage en vest ut av den og kanskje gjøre den litt finere.

DIY= Do it yourself 

 

// Jakken før jeg klippte den opp //

Jeg brukte bare en saks og klippte rett under sømmen. 

 

♥ Hva syns du ? 

Facebook

33 timer uten søvn

Hei hei!

Nå er jeg tilbake fra leiren, det var ganske kjekt, men det ble mye bibel undervisning i lengden. På fredagen måtte vi legge oss 2 eller 3, men på lørdagen fikk vi være oppe hele natten. Det var ikke så mange som greidde og døgne, men jeg fikk det til, yess, haha!
Men det var ikke vits for meg og sove, for etter jeg hadde døgnet var det frukost. Og så måtte vi pakke, vaske og kjøre buss hjem. Jeg er ikke trøtt nå, bare overtrøtt... Heldigvis har vi planleggingsdag på skolen i morgen, så jeg får hvertfall sovet ut skikkeligt. 

Noen bilder fra leiren 

Alle spilte mye volleyball, ellers skjedde det ikke stort mer på leiren. 

 

♥ Hva er "rekorden" på timer du har vert våken uten søvn ? 

♥ Hva syns du ?

Konfirmasjon-leir

Hallo og god helg !! 

I helgen skal jeg på konfirmasjonsleir med alle andre i kommunen. Derfor blir det desverre ingen blogging på meg, men på mandag er har vi planleggingsdag, så da skal jeg hvertfall sovet ut etter helgen. 

Haha, et gammelt bilde. 

 

♥ Har du vert på konfirmasjonsleir før? 

♥ Er du konfirmant dette året ?

Video: Innkjøp

Igår laget jeg og Thea (Bloggen hennes finner du HER) en innkjøpsvideo. Sorry for dårlig redigering, og lav musikk, men det tok veldig langt tid og lagre den innpå pc'en, så jeg orket ikke og endre på den etter jeg så hvor dårlig den egentlig ble, haha. Men uansett, her er den. Gjerne abonner på kanalen min!

♥ Hva syns du?

KEEP CALM and do your homework

Hei hei !

Som noen av dere kanskje vet, har jeg nynorsk på skolen, men nå for tiden har vi bokmål i norsk. Og må vi skrive en stil, noe som er helt greit, problemet er at jeg enda ikke har begynt og at førsteutkastet skal leveres inn i morgen. Det er jo bare førsteutkast, men uansett har jeg ikke så veldig god tid på og bli ferdig med den. Læreren vår forventer mer enn 2 sider, og at the moment, har jeg verken fantasi eller insirasjon. Og ikke nok med det, jeg har naturfag prøve i morgen også.... 

Jeg vet ikke helt hvilken av alle oppgavene jeg skal velge, men tror jeg skal skrive om de beste sjekketriksene mine. 

♥ Hva syns du jeg skal skrive om? 

♥ Viss skjekketriks, kan du noen gode?
 

Hvordan få flere lesere ?

Design 

Viss du vil få flere lesere, må du ha et ryddig og fint design. Det er utrolig forvirrende og irriterende viss du har mangen farger og mønster på bloggen. Det er penest med et lyst, stort design som er enkelt og finne fram i. 

 

Facebook 

Har du facebook, kan du bli medlem av grupper som f.eks: Trenger du trafikk på bloggen, få flere blogglesere, få flere lesere til din blogg. Hver gang du da har skrevet et innlegg på bloggen din, kan du dele det der. Du kan også dele det andre plasser. 

 

 

Kommenter tilbake

For at folk skal kommentere bloggen din, må du kommentere tilbake. Du kan også finne forskjellige blogger og kommentere, så kommenterer kanskje de også tilbake!  

 

Venner

Viss du har venner på bloggen, ser de innleggene dine under feed. Der lagres de av seg selv rett etter du har publisert det på bloggen. 

 

Oppdater bloggen ofte

Viss du blogger ofte, er det flere og flere som besøker bloggen din dagelig. Da får du også flere faste lesere. 

 

Bilder 

Du må ha store fine bilder som er klare, helst tatt med ett kamera og ikke en iPhone eller mobil. Last det opp i 800px eller 900px, spørs etter hvor stort designet ditt er. Viss du nesten bare har tekst i hvert innlegg er det ofte vanskeligere og lese. Du må også variere motivet i bildene, og ikke bare ha bilder av ansiktet ditt eller lignende, bruk fantasien og finn noe nytt og spennende. 


Skrivefeil

Ikke skriv feil. Det er ganske Irriterende og lese en blogg med mangen skrivefeil. Viss du ikke har så god rettskriving, forhåndsvis innlegget ditt og les nøye gjennom og let etter skrivefeil før du publiserer. Jeg skal også bli bedre til dette... 

 

Variasjon 

Du kan ikke bare blogge om hverdagen din, greitt noen dager i uken, men ikke hver dag. Det er ikke så gøy og lese: Idag var jeg på skolen. Det var ikke kjekt, men greidde meg helt fint. I morgen skal jeg også på skolen, men så blir det helg. Varier med, videoer, outfit, konkuransser, tips, sminke og andre interesanne ting. 

 

Håper du tar i bruk disse tipsene! 

 

♥ Hva syns du ?

 


 

Justgirlythings

Hei på deg! 

Hadde utrolig dårlig blogglyst idag, hadde egentlig tenkt og komme med noen skjønnhetstips, men kan heller ha det en annen gang. 

Skal til byen imorgen, eller sykehus da men skal gå litt i byen også. Typisk at akkuratt den dagen jeg får fri, skal vi ha skøytedag på skolen. Skjer noe kjekt hver gang jeg skal noe...♥ Hva syns du ?

♥ Pleier det kjekke og skje når du ikke er der ?

Ukens spørsmål #3

Jeg vurderer og kjøpe kameraet du bruker, så jeg lurte på om du var førnøyd met det og om du bruker standarlinsen? 

Jeg er utrolig fornøyd med kameraet mitt ! Det var ikke dyrt heller, rundt 3000,- . Ja jeg bruker standarlinsen, har tenkt og kjøpe en annen linse, men må spare penger først. 

Planer for sommeren? 

Japps!


Isåfall, hva ?

Jeg skal til Bulgaria med mormor og morfar, helt alene bare vi 3. Og så har jeg planer om og bli brun

Kommentere tilbake? 

Ja, jeg kommenterer tilbake, men ikke viss du maser hele veien, haha. 

Din drøm ? 

Min drøm er og bli høyere (1.65 kanskje). Og så vil jeg bli gift med en utrolig mann som kan lage mat, er kjekk, omtenksom, glad i unger, liker og kose og liker meg for den jeg er. Og vi skal ha 3 barn, 2 gutter og 1 jente♥ 

 

♥ Har du flere spørsmål ? 


 

Dagens frokost

Hei kjære deg!

Nå har Linda dratt hjem til seg, men før hun gikk hadde vi god frokost. Ingen av oss var sultne, bare litt småsultne så vi fant masse frukt. Vet ikke hva alt heter, men det meste smakte godt. 

Nam ♥

 

♥ Så det godt ut ?

 

 

Extensions til 40 kr og gratis barberhøvel !

Hei på deg !

Nå er videoen ferdig, og den holder på og laste opp på youtube. Den kommer ut ca. i halv elleve tiden ikveld eller noe sånn. 

Jeg ser at jeg blogger mindre og mindre og mister flere og flere lesere, men jeg skal prøve og gjøre noe mer med bloggingen min, så får vi se hvordan det går. 

For 2 uker siden bestilte jeg hair extensions (ca.40 NOK) og barberhøvel(GRATIS), for noen dager siden fikk jeg begge i posten. Jeg bestilte hair extensionet litt for mørkt, det er litt orange aktig, men er storfornøyd med barberhøvelen. 

// dårlig lys her //

 

♥ Hva syns du?

♥ Skal du bestille noe av dette ?


A sunset is beautiful, even for people hwo don't think so

Hei kjære deg! 

Nå er det lenge siden jeg har blogget, 3 eller 2 dager! Men det er fordi jeg har vore på besøk, jobb og litt forskjelligt. Men hvertfall var jeg på besøk hos min kjære venninne Kristin. Hun har helt nyldelig utsikt fra kjøkkenet, og det var klar himmel når jeg var der og derfor fikk jeg sitt solnedgangen. Nydelig ikke sant? 

Siden det er så kaldt ute, er det tykk is på sjøen. Jeg har en strand og en brygge rett ned forbi huset mitt, og der var det tykk nok is til at vi kunne gå på den. Så idag gikk jeg og søsteren min Vilde på skøyter. Vi filmet litt, så jeg har tenkt og lage en video av når vi gikk på skøyter, for jeg orker ikke og filme 10 ting jeg hater/irriterer meg over. Men da får dere en liten video uansett hvertfall. Jeg advarer dere om at den blir veldig kort...

 

♥ Hva syns du om bildene? 

♥ Gleder du deg til skøyte-videoen? 

 

Ukens spørsmål #2

Hei kjære leser! 

Hva syns du om anonyme kommentarer? 

Jeg har ikke noe imot anonyme kommentarer, med mindre du har det fordi du ikke tørr og stå for det du mener bak ditt ekte navn, eller fordi du skal skrive noe styggt o.l.

Hvem er dine aller beste venner? (Kan du legge ut bilde av du og din aller beste venn?)

Linda, Frida, Sandra, Mia, Thea, Kristin, Synne, Maia og Theoline ♥ 

Hvordan gikk tentamen? 

Vet ikke enda, men tror matten vil bli 3- eller noe sånn....

Hvordan ser statistikken din ut?

Den ser ut som et linjediargar, med rosa striper for sidevisninger og blå for lesere. Neida ;)

Hva kamera har du? 

Canon eos 1100D 

 

♥ Har du flere spørsmål ?

Next --> BYEN

God morgen kjære deg !

Nå reiser jeg snart til byen med mamma og Brage, Søsteren min kommer litt senere ikveld og så skal vi sove på hotell. Skal vere i byen i hele dag og jeg skal kjøpe mye i januarsalget tror jeg ♥ Vi skal i selskap på søndag til kusinen min, så det skal bli kjekt.  

Jeg tror ikke det blir noe blogging fra meg i helga, men neste uke har jeg tenkt og lage en video: 10 ting jeg hater/irriterer meg over. Så håper den blir bra da. Igår filmet jeg en liten fjortizzsminke.video, og redigerte den, ble ikke helt ferdig før jeg la meg, men poenget er at jeg fikk til og spole og dele videoen der jeg ville, noe jeg ikke har fått til før. Kanskje jeg skal legge ut den videoen ogsa en dag.  

 

♥ Skal jeg lage 5 ting jeg hater/irriterer meg over video ?

*Hyyyyyl, MUS!! *

Hei kjære deg, og god helg ♥

I dag i 1. 2. og 3. time hadde jeg heimkunn-teori. Jeg husker ikke helt hvordan det startet, men jeg tror vi skulle inn på datarommet og hente pc'en da noen fikk øye på en mus. Plutseli hyler alle jentene og hopper oppå alle pulenene og der var det faktisk en ekte, levende mus! Jeg må innrømme at jeg hylte litt jeg og, men den var kjempesøt og liten.

Læreren gikk og hentet en mann som satte opp en musefelle, men vi ville ikke drepe den så vi tok vekk fellen igjen. Derfor måtte vi jage den oppi en boks og slippe den ut døren. Førtse gang vi fikk den oppi boksen hoppet den ned på gulvet igjen og den sprang rett over foten min! Kjente bare noen kvasse små føtter på foten min, men så var den borte igjen. Men så fikk vi den ut til slutt da. Og så var det time igjen. 

Det var mangen som filmet og tok bilder av musen, brukte jo nesten alle tre timene på og se på musen. 

'

Bildene er tatt av Frida sin iPhone, og når hun skulle ta bilder kom alle og skumplet borti henne for de og ville se, derfor er bildene så uklare. Men det er bedre enn ingenting. 

Så søøt ♥


♥ Har dere muser på skolen ? 

♥ Var den ikke søt ?

Dream outfit

Heei ! 

Nå er jeg endelig ferdig med alle tentamenene før lenge, herlig! Satt igjen helt til jeg måtte gå idag, for jeg ble egenlig ferdig omtrent 15 minutt før tiden, men da var det jo like greitt og bare gå igjennom oppgavene en gang til. 

Visste ikke helt hva jeg skulle blogge om idag, så jeg har prøvd og sette sammen ett dream outfit til dere. 

// Armbånd // Genser // Jeans // Converse //

 

♥ Hva syns du ?

Practice makes perfect

Hey there !

Idag hadde jeg tentamen i engelsk. Fikk ikke gjort noe før klokken ble tolv og halvparten av klassen gikk. Jeg var den aller siste som ble ferdig, og tror kanskje at gjorde feil på langsvarsoppgaven vi hadde, men håper på det beste, haha. 
Skal desverre ha mattetentamen på torsdag så nå sitter jeg og øver og drikker kakao.  Hater virkelig og øve til prøver o.l. for jeg mister konsentrasjonen fortere enn fort! Jeg har hatt over 5 timer på og øve, ikke overdrevent, og til sammen nå har jeg kun gjort èn oppgave. Men etter matte tentamen er jeg endelig ferdig med alt det stresset!

Skal til byen på lørdag med søsteren min og mamma, skal få ny jakke tror jeg. Men jeg har ingen penger selv, kanskje 100 kroner tilsammen. Fikk ingen penger til jul heller så.... Og siden det er salg over alt har jeg virkelig lyst og kjøpe kler og sånt. Hater og ikke ha penger!

 

WOW, nå har jeg skrevet mye her; back to the practice... 

 

♥ Er du ferdig med tentamen ?

♥ Har du mange penger nå eller ?

Video: Må gjøre video

Hei hei !

Nå har dere ventet lenge på denne videoen, men jeg håper den er vert ventetiden.  Det var hvertfall veldig morro og spele inn og redigere videoen da.

Hahaha, se på når jeg hopper over flasken! Det ser så dumt ut, hahaha off. 

 

♥ Hva syns du ? 

♥ Har du noen forslag til en annen video jeg kan lage ?

Ukens spørsmål #1

Hvilket camera bruker du?

Jeg bruker Canon eos 1100d

Hvem har laget headeren din? 

Det er venninnen min Marita som har lagt den

Bruker du neglelakk? Isåfall, hvilket merke? 

Ja jeg bruker neglelakk. Jeg har litt forskjellig, men det går mye i depend. 


Skal du på Justin Bieber konserten i April 2013?

Nei det skal jeg ikke

Hva blogger leser du? 

Det har jeg laget et innlegg om HER 

Kan du lage en sminkevideo? 

Ja jeg kan, men det kommer ikke til og skje! Da kan jeg isåfall lage en fjortizz sminkevideo, det skulle jeg egentlig, men så slettet jeg alle videoene ved en feil etter jeg hadde filmet... 


Bildet fra den forrige fjortizz-sminkevideoen

5 ting du hater? 

Jeg har tenkt og lage et innlegg om akkuratt dette, eller en video kanskje

Har du likt noen i klassen din? 

Ja, jeg har llikt noen i klassen, men liker ikke denne personen nå lenger

Hvorfor begynnte du og blogge? 

Jeg begynnte og blogge fordi det var mangen andre som blogget og jeg tenkte det ville være kjkt og dele alle bildene mine med der. Od egentlig hadde jeg denne bloggen med en venninne først, men så bestemte vi oss for og få hver sin blogg heller. Hun og har en blogg nå som heter Fridakvae 


Hvor lenge har du blogget? 

Jeg har blogget i 104 dager nå. Denne bloggen er 4 måneder tror jeg, dårlig i matta, haha!

Kommenterer du ALLTID tilbake? 

Jeg kommenterer alltid tilbake, viss jeg ikke er sur på at denne pc'en er så treg . Av og til skrur den seg av av seg selv, og viss jeg skal til og kommentere tilbake da og alt bare forsvinner kommenterer jeg ikke tilbake på akkuratt de bloggene da.. 

Hvilket redigeringsprogram bruker du? 

Jeg kan lage et innlegg om det. 

Hva liker du best med og blogge? 

At jeg får så fine tilbakemeldinger på alle bildene mine. Og jeg føler jeg blir bedre og skrive av og blogge og, så det kan jeg jo bruke til skolen, haha. 

 

 

♥ Skal jeg ha flere ukens spørsmål? 

♥ Viss, har du noen spørsmål til neste gang? 

Sneakpeak til må gjøre video

Hei du !

Igår filmet jeg og Frida må gjøre videoen, vi ble helt ferdige med filmingen, men det gjenstår litt på redigeringen enda. Men før dere får se den må vi laste den opp på youtube, noe om kan ta en liten stund. Men vi regner med at dere får den enten i helgen eller i starten av neste uke. 

 

♥ Gleder du deg til videoen ? 

♥ Hva syns du ?

 

Ukens spørsmål #1

Heij ♥

Nå har jeg tenkt og ha ukens spørsmål. Viss det er n noe du lurer på er det bare og spørre! 

Tumblr_mfl76hrxj51rjwwlno1_500_large

//  We heart it 

 

♥ Noe du lurer på ?

 


Må gjøre video

Heei kjære lesere!

Idag var det visst skole igjen. Det var jeg ikke klar over, trodde det var en dag til ferie før skolestart, men neida.. Det ble hvertfallen brå start på dagen for meg. Mamma kom inn og ropte at jeg måtte stå opp, jeg tenkte at vi kanskje skulle til byen eller noe sånn, haha. Siden jeg hadde liten tid idag tilig har jeg vore sur, trett og gretten hele skoledagen.

I morgen etter skolen skal jeg til Frida. Vi har tenkt og ha må gjøre video, så da må du komme med mange forslag til hva vi kan gjøre. Viss det ikke blir så mange idéer, blir det ikke noe av videoen.

♥ Hva skal vi gjøre i mågjøre videoen ?

 

 

_____________________________________________edit___________________________________________________

Vi kan desverre IKKE gjøre noe med et kjøpesenter, kan ikke komme oss til et den dagen, det er så langt til nærmeste, men vi har jo småbutikker i nærheten da visste. 

Weheartit

Hei alle søte !

Nå nettopp var jeg inne på we♥it  og så kom det opp sånne rosa merker, eller hva jeg skal kalle det, over bildene og noen andre plasser. Det har vart sånn mange ganger og irriterer meg sykt mye. Det gjør at jeg ikke kan se bildene skikkelig eller søke på noe heller. Vet du hvordan jeg kan få det bort ?

 

♥ Er din we♥it sånn ? 

♥ Vet du hvordan jeg kan få det bort ?

Today, is the first blank pageGODT NYTTÅR kjære lesere !

I går feiret jeg nyttår hjemme med familien, skulle egentlig til en venninne men så ble det så sent og litt krøll i planene at jeg bare var hjemme alikevell. Men kjekt var det unsett! God mat, og en film mens vi spiste. Så satt vi i stuen og snakket litt mens lillebroren min lekte med lego. 

 

 

Stjerneskudd ♥ Hva syns du om bildene ? 

♥ Hvordan var din nyttårsfeiring ? 

 

Les mer i arkivet » April 2013 » Mars 2013 » Februar 2013
hits