Skidag

Heiii! Idag hadde vi skidag på skolen, vi kunne velge mellom tre turer vi ville gå, kort, mellom og langt. Jeg tok kort, som sikkert kom som et stort sjokk. Men jeg gikk til fots, med noen andre, for jeg orket ikke å ha med ski på skolen, lat, jeg vet. Men nå føler jeg meg skikkelig sprek og god, neida, hahha. 

 

Og forresten skal tenker jeg og skifte design snart, viss noen vil det? 

 

♥Har dere skidag på skolen deres? 

 

sophie makes a splash

Hallo! Nå sitter jeg og gjør lekser, eller jeg leser til prøve vi skal ha i naturfag på fredag. 
Har tatt noen bilder av detaljer på rommet mitt nå, så jeg skal lage et innlegg om det senere ikveld, tror jeg!  Har du ofte prøver på skolen ? 

Hva gjør du i kveld ?

fml school

Heii! Jeg er helt syykt lei skole nå. Men det er ikke så lenge til påskeferie, tror det er 9 skoledager ellernoesånt. 
 Må øve til matte nå, prøve i morgen, har prosent og promille og fatter ikke noenting Fuck My Life. 

 

♥ Har du ferie snart eller ? 

KEEP CALM and do your homework

Hei hei !

Som noen av dere kanskje vet, har jeg nynorsk på skolen, men nå for tiden har vi bokmål i norsk. Og må vi skrive en stil, noe som er helt greit, problemet er at jeg enda ikke har begynt og at førsteutkastet skal leveres inn i morgen. Det er jo bare førsteutkast, men uansett har jeg ikke så veldig god tid på og bli ferdig med den. Læreren vår forventer mer enn 2 sider, og at the moment, har jeg verken fantasi eller insirasjon. Og ikke nok med det, jeg har naturfag prøve i morgen også.... 

Jeg vet ikke helt hvilken av alle oppgavene jeg skal velge, men tror jeg skal skrive om de beste sjekketriksene mine. 

♥ Hva syns du jeg skal skrive om? 

♥ Viss skjekketriks, kan du noen gode?
 

*Hyyyyyl, MUS!! *

Hei kjære deg, og god helg ♥

I dag i 1. 2. og 3. time hadde jeg heimkunn-teori. Jeg husker ikke helt hvordan det startet, men jeg tror vi skulle inn på datarommet og hente pc'en da noen fikk øye på en mus. Plutseli hyler alle jentene og hopper oppå alle pulenene og der var det faktisk en ekte, levende mus! Jeg må innrømme at jeg hylte litt jeg og, men den var kjempesøt og liten.

Læreren gikk og hentet en mann som satte opp en musefelle, men vi ville ikke drepe den så vi tok vekk fellen igjen. Derfor måtte vi jage den oppi en boks og slippe den ut døren. Førtse gang vi fikk den oppi boksen hoppet den ned på gulvet igjen og den sprang rett over foten min! Kjente bare noen kvasse små føtter på foten min, men så var den borte igjen. Men så fikk vi den ut til slutt da. Og så var det time igjen. 

Det var mangen som filmet og tok bilder av musen, brukte jo nesten alle tre timene på og se på musen. 

'

Bildene er tatt av Frida sin iPhone, og når hun skulle ta bilder kom alle og skumplet borti henne for de og ville se, derfor er bildene så uklare. Men det er bedre enn ingenting. 

Så søøt ♥


♥ Har dere muser på skolen ? 

♥ Var den ikke søt ?

Les mer i arkivet » April 2013 » Mars 2013 » Februar 2013
hits